Kannatusyhdistys

Tervetuloa Lapin Tanssiopiston kannatusyhdistyksen jäseneksi

Jäsenmaksu 20 euroa maksetaan tilille IBAN: FI58 3131 3001 1537 82.
Viestiksi nimi, sähköpostiosoite ja jäsenmaksu 2019.

Jäseneksi liittymällä tuet tanssin kehittämistyötä Lapin Tanssiopistossa. Jäsenenä voit osallistua Tanssiopiston syys- ja kevätkokouksiin ja vaikuttaa Tanssiopiston toiminnan kehittämiseen. Alle 15-vuotiaat ovat nuorisojäseniä, joilla ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa. Jäsenyys on henkilökohtainen ja voimassa kalenterivuoden kerrallaan.

Toiminnalla pyritään turvaamaan tasokkaan tanssinopetuksen tarjonta sekä vahvistamaan yhteistyötä ja verkostoitumista muiden tanssin- ja taiteenalojen toimijoiden kesken.

Tanssiopiston säännöt  3 § Tarkoitus:

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää Lapin Tanssiopiston toimintaa ja tukea tanssitaiteen opetusta ja harrastusta Rovaniemen kaupungissa ja muualla Lapin läänissä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää oppilasnäytöksiä, vierailuesityksiä sekä esitelmä- ja kurssitilaisuuksia. Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi järjestää asianomaisella luvalla myyjäisiä, arpajaisia ja yleisiä varankeräyksiä sekä ottaa vastaan avustuksia, lahjoituksia ja testamentteja. Yhdistyksen tarkoituksena ei ole voiton tai muun välittömän taloudellisen ansion hankkiminen siihen osallisille eikä se saa muutenkaan muodostua pääasiallisesti taloudelliseksi.

Yhdistyksen johtokunta 2019: puheenjohtaja Virpi Wirlander-Asplund, varapuheenjohtaja Pirkko Vuoti-Vainikka, sihteeri Tuija Holm, Katja Karvonen, Hanna Raappana, Satu Posio, Taina Sohlman ja Pirkko Vuoti-Vainikka.