Katutanssi

Katutanssi 5–6 v

Katutanssi 5–6 v -tunneilla tutustutaan katutanssin maailmaan erilaisten leikkien ja pelien avulla. Tuntien tavoitteena on kehittää lasten kehontuntemusta ja motoriikkaa. Katutansseille ominaisen improvisaation myötä oppilaat pääsevät hyödyntämään omaa mielikuvitusta ja luovuutta erilaisten harjoitusten ja leikkien lomassa.

Katutanssi alkeet 1 (+7 v) ja Katutanssi alkeet 2 (+10 v)

Katutanssi alkeet 1 -tunneilla tutustutaan eri katutanssilajeihin. Tunneilla opetellaan tekniikoita mm. rocking, hiphop ja breaking -tansseista. Tunneilla tehdään liikesarjoja, opetellaan eri askeltekniikoita, sekä harjoitellaan breaking -tanssille ominaisia akrobaattisia temppuja.

Oppilaat pääsevät tanssitunneilla tekemään myös omia liikesarjoja sekä jakamaan omaa osaamistaan. Tanssituntien sisältö on vaihtelevaa ja monipuolista. Sopii kaikille 7 vuotta täyttäneille.

 

Katutanssi nuoret (+13 v)

Katutanssi nuoret -tunneilla tutustutaan eri katutanssilajeihin. Tunneilla opetellaan tekniikoita mm. rocking, hiphop ja breaking -tansseista. Tunneilla tehdään liikesarjoja, opetellaan eri askeltekniikoita sekä harjoitellaan breaking -tanssille ominaisia akrobaattisia temppuja.

Oppilaat pääsevät tanssitunneilla tekemään myös omia liikesarjoja, sekä jakamaan omaa osaamistaan. Lisäksi tanssitunneilla tehdään pieniä improvisaatioharjoitteita. Tunneilla harjoitellaan myös ringissä tanssimista sekä tutustutaan leikkimielisesti erilaisiin battle-konsepteihin. Tanssituntien sisältö on vaihtelevaa ja monipuolista. Sopii kaikille 13 vuotta täyttäneille.