Showtanssi

Showtanssi perustaso +10 v

Showtanssi on yhdistelmä eri tanssilajeista esim. baletista, nykytanssista ja jazztanssista. Tässä monipuolisessa lajissa korostuvat muun muassa näyttävyys ja dynamiikan vaihtelut. Lajissa hyödynnetään myös eri tasoja ja tilan monipuolista käyttöä sekä akrobatiaa. Tunnit koostuvat lämmittelystä, tilan poikki liikkuvista tanssisarjoista, tekniikkaharjoituksista ja loppukoreografiasta. Oppilaat tekevät tunneilla myös omia koreografioita. Tunti sopii kaikille 10 vuotta täyttäneille oppilaille.

Showtanssi keskitaso +13 v

Showtanssi on yhdistelmä eri tanssilajeista esim. baletista, nykytanssista ja jazztanssista. Tässä monipuolisessa lajissa korostuvat muun muassa heittäytyvyys, näyttävyys ja dynamiikan vaihtelut. Lajissa hyödynnetään myös eri tasoja ja tilan monipuolista käyttöä sekä akrobatiaa. Tunnit koostuvat lämmittelystä, tilan poikki liikkuvista tanssisarjoista, tekniikkaharjoituksista ja loppukoreografiasta. Lukukauden aikana tunneilla tehdään koreografioita hitaampiin lyyrisiin kappaleisiin sekä energisiin nopeampiin musiikkeihin. Syyslukukauteen kuuluu viikkotuntien lisäksi 2 x 60min tiiviskurssi musikaalitanssista, jonka ajankohdasta sovitaan oppilaiden kanssa yhdessä.

Tunti on keskitason tunti, joten oppilaille on hyvä olla aikaisempaa kokemusta esim. baletin, jazzin tai nykytanssin perusteista.