Jenna Broas nykytanssityöpajan kuvituskuva

Jenna Broaksen Nykytanssityöpaja

tammikuu 9, 2020 9:30 am

Tiiviskurssilla keskitytään jäsentämään ja artikuloimaan kehon kokonaisvaltaista luovuutta. Tutkimme liikelaajuuksia, laatuja ja dynaamiikan muutoksia erilaisten harjoitteiden kautta yksin ja yhdessä unohtamatta tanssin iloa ja nautintoa. Kurssilla työskentelemme niin itsestä lähtevän kuin koreografioidun materiaalin kanssa. Kurssin tavoitteena on vahvistaa yksilöllistä tapaa liikkua sekä löytää uusia tapoja luoda liikettä sekä iloita tanssista.

Kohderyhmänä ovat edistyneet tanssin harrastajat/opiskelijat/ammattilaiset.

Aikataulu molempina päivinä: 10.00-11.15 yhteinen lämmittely 11.15-11.25 lyhyt tauko 11.25-13.30 syvennetään työskentelyä (erilaisia kehollisisa tehtäviä yksin ja yhdessä) 13.30-14.30 lounastauko 14.30-15.30 sovelletaan jo löydettyjä virtaavan liikkeen tapoja annettuun koreografiaan

Jenna Broas on Rovaniemeltä kotoisin ja Helsingissä asuva tanssitaiteilija. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Helsingistä (Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu, 2017) ja tanssitaiteen kandidaatiksi Lontoosta (London Contemporary Dance School at The Place, 2014). Tanssijana hän on työskennellyt useissa eri projekteissa Suomessa ja ulkomailla. Viimeisimpainä ovat työt Tero Saarinen Company:ssä teoksissa  Third Practice  ja  Zimmermann Trio, koreografi Sara Gurevitschin ja työryhmän teos  Z OE  sekä Johanna Nuutisen  ANON – The Act of Waiting. Yhdessä tila-, video- ja valotaiteilija Fabian Nybergin kanssa he muodostavat taiteilijaduon Broas & Nyberg, jonka ensimmäinen näyttämöteos saa ensi-iltansa Helsingissä alkuvuodesta 2020.

Tiiviskurssi 8.-9.2.2020

Paikka: Lampelankatu 9 D

Kurssin hinta 80€.

Kurssimaksu suoritetaan kurssin alettua. Ilmoittautuminen: lapintanssiopisto.eepos.fi