Kevätlukukausi alkaa ma 11.1. 2021 lukujärjestyksen mukaisesti!

tammikuu 8, 2021 3:04 pm

Turvallisesti tanssitunnille

Tanssiopiston toiminnassa otetaan huomioon tartuntatautitilanteen jatkuminen ja siihen liittyvät
ajantasaiset viranomaisten ohjeet. Tuntien oppilasmäärää on rajoitettu Opetushallituksen, OKM:n ja THL:n
ohjeistuksien mukaisesti ja noudatamme viranomaisten ohjeita taiteen perusopetuksen oppilaitosten
hygieniakäytännöistä koronavirusepidemian aikana. Meille on tärkeää huolehtia niin oppilaiden kuin
opettajienkin terveydestä ja turvallisuudesta. Tilamme siivotaan tehostetusti ja on tärkeää, että jokainen
toimii vastuullisesti ja noudattaa annettuja ohjeita. Koulujen tiloissa pidettävillä tunneilla noudatetaan
kunkin peruskoulun ohjeistusta.

Ohjeet tanssitunnille:

  • Tanssitunnille ei saa tulla sairaana. Jos sinulla on lieviäkin flunssaan tai koronaan liittyviä oireita, pysy kotona ja toimi terveysviranomaisten ohjeiden mukaan.
  • Huolehdithan ohjeistuksen mukaisesti turvaväleistä ja hygieniasta. Tanssiopiston tiloihin tullessasi ja tiloista lähtiessäsi pese kädet/käytä käsidesiä.
  • Suosittelemme maskinkäyttöä Tanssiopiston sisätiloissa (esim. pukuhuonetiloissa tullessasi saattamaan tanssijaa/tullessasi tanssitunnille). Mikäli maskinkäyttö tanssitunneilla on mahdollista, suosittelemme sen käyttöä. THL:n ohjeistus maskien käytöstä taiteen perusopetuksessa:
    https://www.oph.fi/fi/usein-kysyttya/kaytetaanko-vapaassa-sivistystyossa-ja-taiteen-perusopetuksessa-maskeja
  • Tarpeetonta oleskelua Tanssiopiston tiloissa tulee välttää. Vain nuorimpien oppilaiden saattajat (lastentanssilaiset, tanssikoulu-luokkien nuorimmat tanssijat, +7 v -ryhmät) voivat tulla Tanssiopiston tiloihin (yksi henkilö oppilaan lisäksi). Huolehdi, että lapsi käy vessassa (mieluiten kotona) ja pesee kätensä ennen tanssitunnin alkua. Saattaja poistuu sisätiloista tanssitunnin ajaksi.
  • Tanssituntien aloitus-/lopetusaikoja on porrastettu. Tule paikalle juuri ennen oman tanssituntisi alkua. Jos mahdollista, tule paikalle treenivaatteissa. Vältä tarpeetonta oleskelua pukutiloissa. Poistu tiloista mahdollisimman nopeasti tanssituntisi jälkeen.
  • Tanssitunnilla pidetään riittävää väljyyttä toisiin tanssijoihin ja tunneilla vältetään fyysistä kontaktia vaativia harjoituksia.
  • Tanssiopiston siivouksessa huomioidaan viranomaisten ohjeistukset. Opettaja ohjeistaa tanssituntivälineiden käytöstä ja puhdistuksesta.