Lapin Tanssiopistolle haetaan toimistosihteeriä

elokuu 28, 2018 11:09 am

Haemme joukkoomme toimistosihteeriä vakituiseen toimeen 24.9.2018 alkaen.

Toimistosihteerin toimenkuvaan sisältyy mm. oppilashallinnon monipuoliset työtehtävät, talous- ja palkkahallinnon työtehtävät, kuten osto- ja myyntireskontran hoito, hankerahoitusten suunnittelu, seuraaminen ja selvitysten teko sekä palkanlaskennan kirjaukset. Lisäksi tehtäviin kuuluvat muut yleiset toimistotyöt.
Tehtävä edellyttää kykyä hoitaa vaativia ja vastuullisia toimistotehtäviä sekä erilaisten talous- ja palkkahallinnon, sähköisen viestinnän ja oppilashallinnon -sovelluksen hallintaa. Lisäksi edellytämme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, paineensieto- ja organisointikykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua oppia uutta. Toimen pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (tradenomi), opistoasteinen ammatillinen tutkinto (merkonomi) tai muu soveltuva koulutus.

Käytössämme ovat: Eepos-oppilashallinto-ohjelma, Promicro sekä Microsoft Officen -ohjelmat. Tarvittaessa perehdytämme ohjelmien käyttöön.

Täytettävä toimi on osa-aikainen (50%).

Työsuhteessa noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa sähköisesti opinto- ja työtodistuksineen 12.9.2018 klo 12.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen toimisto@lapintanssiopisto.fi