Lapin tanssiopiston tanssiva-poro kuva

Lapin Tanssiopiston lukuvuosi 2021–2022

elokuu 27, 2021 2:28 pm

Opetuksemme on alkanut maanantaina 16.8.2021 lukujärjestyksen mukaisesti lähiopetuksessa ✨  

Noudatamme toiminnassamme Turvallisesti tanssitunnille -ohjeistuksia – otattehan ne huomioon tullessanne ja toimiessanne toimitiloissamme.

Kivaa tanssikautta kaikille – ihania hetkiä tanssin parissa 💙

Turvallisesti tanssitunnille

Tanssiopiston toiminnassa otetaan huomioon tartuntatautitilanteen jatkuminen ja siihen liittyvät ajantasaiset viranomaisten ohjeet. Tuntien oppilasmäärää on rajoitettu OKM:n ja THL:n ohjeistuksien mukaisesti ja noudatamme viranomaisten ohjeita taiteen perusopetuksen oppilaitosten hygieniakäytännöistä koronavirusepidemian aikana. Meille on tärkeää huolehtia niin oppilaiden kuin opettajienkin terveydestä ja turvallisuudesta. Tilamme siivotaan tehostetusti ja on tärkeää, että jokainen toimii vastuullisesti ja noudattaa annettuja ohjeita.

Ohjeet tanssitunnille:

  • Tanssitunnille ei saa tulla sairaana. Jos sinulla on lieviäkin flunssaan tai koronaan liittyviä oireita, pysy kotona ja toimi terveysviranomaisten ohjeiden mukaan
  • Huolehdithan ohjeistuksen mukaisesti turvaväleistä ja hygieniasta. Tanssiopiston tiloihin tullessasi ja tiloista lähtiessäsi pese kädet/käytä käsidesiä. Toimitiloissa on saatavilla käsidesiä.
  • Suosittelemme maskinkäyttöä Tanssiopiston sisätiloissa (esim. pukuhuonetiloissa tullessasi saattamaan tanssijaa/tullessasi tanssitunnille). Mikäli maskinkäyttö tanssitunneilla on mahdollista, suosittelemme sen käyttöä.
  • Tarpeetonta oleskelua Tanssiopiston tiloissa tulee välttää. Vain nuorimpien oppilaiden saattajat (lastentanssilaiset, tanssikoulu-luokkien nuorimmat tanssijat, +7 v -ryhmät) voivat tulla Tanssiopiston tiloihin (yksi henkilö oppilaan lisäksi). Huolehdi, että lapsi käy vessassa (mieluiten kotona) ja pesee kätensä ennen tanssitunnin alkua. Saattaja poistuu sisätiloista tanssitunnin ajaksi.
  • Tanssituntien aloitus-/lopetusaikoja on porrastettu mahdollisuuksien mukaan. Tule paikalle juuri ennen oman tanssituntisi alkua. Jos mahdollista, tule paikalle treenivaatteissa. Vältä tarpeetonta oleskelua pukutiloissa. Poistu tiloista mahdollisimman nopeasti tanssituntisi jälkeen.
  • Tanssitunneilla pidetään riittävää väljyyttä toisiin tanssijoihin ja tunneilla vältetään fyysistä kontaktia vaativia harjoituksia.
  • Tanssiopiston siivouksessa huomioidaan viranomaisten ohjeistukset. Opettaja ohjeistaa tanssituntivälineiden käytöstä ja puhdistuksesta.