Lapin tanssiopiston tanssiva-poro kuva

Ryhdy Kannatusyhdistyksemme jäseneksi

maaliskuu 16, 2020 1:26 pm

Ryhdy Kannatusyhdistyksemme jäseneksi, tuki on 20 €/vuosi, tule vaikuttamaan!

Lapin Tanssiopisto on kannatusyhdistyksen perustama ja ylläpitämä. Kannatusyhdistyksen toiminnan tulevaisuudesta päätetään jäsenien yleisissä kokouksissa, jotka ovat kevätkokous (tilinpäätöskokous) ja syyskokous (seuraavan lukuvuoden, toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen sekä puheenjohtajan ja erovuoroisten johtokunnan jäsenten valinta).
Kannatusyhdistyksemme jäsenenä olet oikeutettu myös henkilökohtaiseen 15 % alennukseen yhdellä määrätyllä kurssilla/lukukausi.

Vuoden 2020 jäsenmaksun 20 € voit suorittaa opiston tilille: 
Handelsbanken 313130-1153782. Tekstikenttään: Jäsenmaksu 2020 ja nimesi.

Jäseneksi liittymällä tuet tanssin ja taiteen perusopetuksen kehittämistyötä Lapin Tanssiopistossa. Jäsenenä voit osallistua Tanssiopiston syys- ja kevätkokouksiin ja vaikuttaa Tanssiopiston toiminnan kehittämiseen. Alle 15-vuotiaat ovat nuorisojäseniä, joilla ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa. Jäsenyys on henkilökohtainen ja voimassa kalenterivuoden kerrallaan.

Tanssiopiston säännöt  3 § Tarkoitus:

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää Lapin Tanssiopiston toimintaa ja tukea tanssitaiteen opetusta ja harrastusta Rovaniemen kaupungissa ja muualla Lapin läänissä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää oppilasnäytöksiä, vierailuesityksiä sekä esitelmä- ja kurssitilaisuuksia. Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi järjestää asianomaisella luvalla myyjäisiä, arpajaisia ja yleisiä varankeräyksiä sekä ottaa vastaan avustuksia, lahjoituksia ja testamentteja. Yhdistyksen tarkoituksena ei ole voiton tai muun välittömän taloudellisen ansion hankkiminen siihen osallisille eikä se saa muutenkaan muodostua pääasiallisesti taloudelliseksi.

Yhdistyksen johtokunta 2020: puheenjohtaja Virpi Wirlander-Asplund, varapuheenjohtaja Hanna Raappana, Tuija Holm, Kaisa Kuula-Bullat, Satu Posio, Taina Sohlman ja Mari Winter.